PERHEKAHVILA SIIRTYY DIGIAIKAAN, TULE MUKAAN TORSTAISIN KLO 10-11:15!

2.4.2020

Suonenjoen MLL:n paikallisyhdistys järjestää digiperhekahvilan Zoom-sovelluksella. Käyttöohjeet löytyvät alta.
Toivottavasti saadaan homma toimimaan.

Käytämme tapaamiseen Zoom -videokokousjärjestelmää. Järjestelmän käyttö on helppoa. Klikkaat vain linkkiä, jonka jälkeen asennat tarvittavan yhteysohjelman ja yhteys muodostuu. Osallistuminen onnistuu tietokoneella, puhelimella ja tabletilla (PC, Mac, Linux, iOS tai Android).

Liittyminen PC ja Mac -tietokoneilla

Tarkasta, että käyttämäsi tietokoneen mikrofoni sekä kaiuttimet toimivat.

Klikkaa sähköpostitse saamaasi linkkiä. Koneellesi latautuu ensin pieni  yhteysohjelma, jonka asennat ja sen jälkeen yhteys käynnistyy. Seuraa selaimesi ohjeita. (Yhteysohjelma on nimeltään zoominstaller.exe tai zoominstaller.pkg (Mac-koneissa) ja löytyy kansiosta ”lataukset” (PC ja Mac)

Valitse yhteysohjelmassa "Join audio..."

Kirjoita nimesi (etunimi ja sukunimi) tunnistautumista varten ja olet perillä.

Yhteysohjelman asentaminen ennakkoon

Voit hakea ja asentaa yhteysohjelman PC-ja Mac-koneisiin ennakolta. Ohjelma löytyy osoitteesta: https://zoom.us/download.

 Liittyminen puhelimella tai tabletilla

Jos osallistut kokoukseen älypuhelimella tai tabletilla, hae sovelluskaupastasi Zoom-appsi ja asenna se laitteellesi ennen kuin klikkaat osallistumislinkkiä. Osoitteesta: https://zoom.us/download löytyvät linkit  Android ja Apple Store-sovelluskauppojen Zoom-appsiin.

Klikkaa sen jälkeen osallistumislinkkiä ja yhteysohjelma käynnistyy ja yhteys muodostuu. Kirjoita nimesi (etunimi ja sukunimi) ja kirjaudu tilaisuuteen osanottajaksi.

Tarkista, että käyttämäsi laitteen mikrofoni sekä kaiuttimet toimivat.